"Ortaklık Durumu": Nurdan Karasu Gökçe





Nurdan Karasu Gökçe "Anima Animus IV"

Nurdan Karasu Gökçe "Anima Animus III"

Nurdan Karasu Gökçe "Spirit versus Persona I"

Rıfat Şahiner "Electronic Decollage"



Özgen Yıldırım "Harmony" video art


"Ortaklık Durumu" Çağdaş Sanat Sergisi

Haber Yayın Tarihi : 18.09.2011 16:40
Anadolu Ajansı [2999963]
Bu haberi paylaş:
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Adatepe köyünde açılan "Ortaklık Durumu" adlı karma sergide, Yunan fotoğraf sanatçısı Tita Bonatsou'nun eserleri yüzme havuzunda sergilendi.
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Adatepe köyünde açılan "Ortaklık Durumu" adlı karma sergide, Yunan fotoğraf sanatçısı Tita Bonatsou'nun eserleri yüzme havuzunda sergilendi.

Serginin küratörü Seyhan Boztepe, İstanbul Kültür Sanat Vakfınca 12. Uluslararası İstanbul Bienali'nin paralel etkinliği çerçevesinde tarihi taş binalarıyla ünlü Adatepe köyündeki bir otelde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, sergide ciddi çalışmalar yapan 17 sanatçının eserlerinin yer aldığını söyledi.

Sergiyi önce Çanakkale'de düzenlemeyi planladıklarını, daha sonra istek üzerine Adatepe'yi tercih ettiklerini ifade eden Boztepe, "Köyün doğal ve tarihi yapısının sergiye uygun olacağını düşündük ve burada yapmaya karar verdik" dedi.

Sergiye katılan Ayvacık'ın Küçükkuyu beldesi belediye başkanı Cengiz Balkan ise Adatepe köyünün doğal güzelliklerin yanı sıra sanatla anılmasını istediklerini ifade etti.

Başak Güneş'in modern dans gösterisinin ardından serginin açılışı yapıldı.

Sergide en büyük ilgiyi Yunan fotoğraf sanatçısı Tina Bonatsou'nun eserlerinin sergileniş şekli gördü. Bonatsou'nun PVC kaplı özel bir çerçevede yer alan fotoğrafları, otelin yüzme havuzunda sergilendi.

Yaklaşık 50 eserin yer aldığı sergi, 3 Ekime kadar gezilebilecek.

- ÇANAKKALE

Not: Sevgili Seyhan Boztepe'ye sonsuz teşekkürler. Nurdan Karasu Gökçe

Comments

  1. Sevgili Seyhan Boztepe'ye sonsuz teşekkürler. Nurdan Karasu Gökçe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts